Styrelsen

I styrelsen för Prior & Nilsson Fond och Kapitalförvaltning AB sitter följande personer:

 • Dan Brändström

  Styrelseordförande, född 1941. Mellan 1993-2006 var Dan VD för Riksbankens Jubileumsfond. Dan är bl a ordförande i Linnéuniversitetets styrelse, Wenner-Gren Stiftelsernas styrelse och Bildmuséet i Umeå.

 • Bertil Villard

  född 1952. Delägare och advokat på advokatfirman Vinge KB. Bertil är styrelseordförande i Landsort Care II och III AB. Han är styrelseledamot i AB Novestra (publ.), Auriant Mining AB (publ.), Cleanergy AB, Mercuri International AB och Voddler Group AB.

 • Torgny Prior

  född 1957. Torgny är grundare och delägare i Prior&Nilsson och Partners AB, styrelseledamot i Prior&Nilsson Fond och Kapitalförvaltning AB samt ansvarig förvaltare av Idea och Sverige Aktiv.

 • PO Nilsson

  född 1963. PO är grundare och delägare i Prior&Nilsson och Partners AB, styrelseledamot i Prior&Nilsson Fond och Kapitalförvaltning AB samt ansvarig förvaltare av Yield och Realinvest.

 • Lars-Ove Wijk

  född 1963. Lars-Ove är sedan 2002 VD och styrelseledamot i Prior&Nilsson Fond och Kapitalförvaltning AB, samt delägare i Prior&Nilsson och Partners AB.

 

Att en fond tidigare har ökat i värde är ingen garanti för att den ska göra det även i framtiden. Dina fondandelar kan öka eller minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. För mer information om risk se fondernas informationsbroschyr under Blanketter och Informationsmaterial med fondbestämmelser, eller beställ den via info@pnfonder.se eller 08-441 77 00.