• Torgny Prior

  Förvaltare Idea och Sverige Aktiv. Ekonomexamen från Lunds universitet. Tidigare bl a finansdirektör på Riksbankens Jubileumsfond. Grundare och delägare i Prior&Nilsson och Partners AB, styrelseledamot i Prior&Nilsson Fond och Kapitalförvaltning AB.

 • PO Nilsson

  Förvaltare Yield och Realinvest. Examen från Handelshögskolan i Stockholm. PO var verksam hos Alfred Berg fram till våren 2002 och är grundare och delägare i Prior&Nilsson och Partners AB, styrelseledamot i Prior&Nilsson Fond och Kapitalförvaltning AB.

 • Lars-Ove Wijk

  Verkställande direktör. Examen från Internationella ekonomlinjen vid Linköpings Universitet. Lars-Ove är sedan 2002 VD och styrelseledamot i Prior&Nilsson Fond och Kapitalförvaltning AB, samt delägare i Prior&Nilsson och Partners AB. Sitter i Malmö.

 • Marie Jansson

  Administration, kundtjänst och ekonomi. Marie har en fil.kand i ekonomi från Stockholms Universitet och högskolan i Kalmar. I finansbranschen sedan -99 bl a på investmentbolagen AB Custos och Investment AB Öresund.

 • Bo Månsson

  Försäljning. Jur.kand från Lunds Universitet. I finansbranschen sedan -96 bl a på Matteus, HQ, Swedbank, Nordea Private Banking och Öhman Fondkommission. Bo arbetar på kontoret i Malmö.

  Epost: bo.mansson@pnfonder.se
  Direkt 08-441 77 25 Mobil: 076-877 50 26

 • Martin Lindqvist

  Förvaltare av Smart Global och medförvaltare Idea och Sverige Aktiv. Har en masterexamen i redovisning från Handelshögskolan i Stockholm. Har även varit trainee på Atlas Copco.

 • Marcus Ehrenpreis

  Försäljningschef. Bachelor of Arts i ekonomi och marknadsföring från Richmond University. I finansbranschen sedan -96, bl a VD på Fondmarknaden.se, institutionella kunder på Evli Bank och rådgivare på Banco Fonder.

  Epost: marcus.ehrenpreis@pnfonder.se
  Direkt: 08-441 77 23 Mobil: 0732-77 16 37

 • Tomas Sjöberg

  Riskansvarig och administration. Magister från Internationella ekonomlinjen vid Linköpings Universitet. I finansbranschen sedan -90 bl a som riskmanager på AB SLL Internfinans.

Att en fond tidigare har ökat i värde är ingen garanti för att den ska göra det även i framtiden. Dina fondandelar kan öka eller minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. För mer information om risk se fondernas informationsbroschyr under Blanketter och Informationsmaterial med fondbestämmelser, eller beställ den via info@pnfonder.se eller 08-441 77 00.