PriorNilsson har blivit utnämnda till årets fondbolag 2016!!

Det är fondhandelsplatsen Fondmarknaden.se som årligen utser 11 vinnare i olika fondkategorier, samt det bolag som under 2016 visat på goda resultat.

PriorNilsson tog hem priser i tre kategoreier:
Årets fondbolag   PriorNilsson
Årets Hedgefond  PriorNilsson Yield
Årets Svergiefond PriorNilsson Realinvest

Vi är självklart väldigt stolta och glada att vår förvaltning uppmärksammas och att äkta aktiv förvaltning lönar sig.

Våra förvaltare Torgny och PO (ovan) har inga hemliga modeller utan idéerna är till stor del grundade på en mångårig erfarenhet. Sitter man mittemot varandra och pratar aktier hela dagarna föds många av investeringsidéerna i de dagliga samtalen. Avkastningen på våra fonder sedan start visar att vår aktiva förvaltning och våra idéer fungerar.

Vill du börja spara direkt hos oss hittar du all information om det här. Vill du ha vårt månadsbrev anmäler du det här. Vi erbjuder både Sverige Aktiv med nummer 328 021 och Realinvest med nummer 487 108 i premiepensionssystemet. Läs mer om Sverige Aktiv och Realinvest och våra andra fonder längst upp till vänster under "Våra fonder". Hör gärna av dig, vi svarar gärna på alla eventuella frågor. Vi finns på telefon 08-441 77 00 eller via mail på info@pnfonder.se

Hoppas att vi snart får hälsa dig välkommen som kund!

Årets bästa fonder 2016 korade!

Efter ett turbulent börsår med, inledningsvis, fallande kurser, stor oro för den globala utvecklingen och stora viktiga val i Storbritannien och i Nordamerika har Fondmarknaden.se presenterat årets fonder 2016.

Läs mer

Nyheter & aktuellt

Att en fond tidigare har ökat i värde är ingen garanti för att den ska göra det även i framtiden. Dina fondandelar kan öka eller minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. För mer information om risk se fondernas informationsbroschyr under Blanketter och Informationsmaterial med fondbestämmelser, eller beställ den via info@pnfonder.se eller 08-441 77 00.